?

Log in

♥ ミズノ ヒヵル ♥
29 July 2015 @ 11:30 pm
ENGLISH FANFICTIONS
MULTICHAPTER
Eternal Summer [on-hold]
prologue
/chapter 1/chapter 2
/

Akame's Wonderland
[on-hold]

prologue
/chapter 1/chapter 2
/

Almond Blossom [on-going]

prologue
/
chapter 1/chapter 2/chapter 3/chapter 4/

Charades [on-going]

chapter 1
/chapter 2/chapter 3/chapter 4/


ONE SHOT / DRABBLE
An Akame's Drabble here.
In Your Embrace
here.
My Dear Turtle
here.
Primrose
here.
Reason To Love
here.
Promise...
here.
Officially Missing You... Kazuya's part
here, Jin's part here.
Our Fairytale
here.
Eleven Roses For You…
here.
Keep The Faith In Me
here.
Love, Winter, and Snow
here.
Captive
here.
Fake Heart, True Love
here.
Imperfect Angel
here.
P.S. I love You
here.
Hourglass
here.
Not My Name
here.
Morning Without Him
here.
Valz Drabbles
akame | ryoda
Real Feelings
here.
Caught
here.
Void
here.
Silent Love
here.
…does love hurt ?
here.
Morning Love
here.
Purple
here.
A Sickness Called Love
here.
Coffee and Strawberry Shortcake
here.
How Long Is An Eternity here.
Dirty Little Secret
here.
Can't Smile Without You
here.
Letter To God
here.
Eight
here.
Five
here.
It Has To Be You
here
.

SECRET DIARY

As It Never Happened... Kame's Diary : Bitter Morning | Jin's Diary : Hunger Night
Secret Love
Kame’s Diary : Reach For Your Hands, Touch My Heart | Jin's Diary : Hold Me Tight, Catch Your Soul


OMAKE

Cross Cute Cafe : After The Last Chapter here. 

  
NON-ENGLISH FANFICTIONS
MULTICHAPTER
Secrets of Our Hearts [end]
chapter 1/chapter2/chapter3/chapter 4/chapter 5/chapter 6/chapter 7/chapter 8/chapter 9/
*omake chapter 4*


Charades [end]
chapter 1
/chapter2/chapter3/chapter 4/chapter 5/chapter 6/chapter 7/chapter 8/chapter 9/chapter 10/
SP chapter


ONE SHOT / DRABBLE
Promise here
When Sweet Dream Turned Into The Worst Nightmare
here
Three Akame's Drabbles
here
More Akame's Drabbles 
here
My Fair Love 
here



 
 
Current Location: in Jinjin's home
Current Mood: creativecreative
Current Music: You Raise Me Up *eng. ver*--Lena Park
 
 
♥ ミズノ ヒヵル ♥
14 January 2015 @ 10:47 pm


parasyte-1


Senin, 12 Januari 2015 lalu gw dapat 2 tiket premiere movie Parasyte gratis dari MuviBlast, hasil menang quiz di FB page mereka. Berbuhung Parasyte ini emang masuk list movie yang pengen gw tonton di Blitz, gw nyengir jaya pas dikasi pemberitahuannya--lumayan ini kedua kalinya gw menang quiz buat nonton premiere :D

Sejujurnya, gw belom baca manganya dan belom nonton animenya. Bukannya ga tertarik, cuma jadwal kerja 8-5 ditambah tua di jalanan macetnya Jakarta bikin gw belom sempet buat baca/nonton banyak series yang gw mau. Parasyte ini masuk list gw tapi belum sempat terjamah, malah adek gw yang ngikutin animenya ;_____;

Jadi karena gw belom familiar dengan universenya Parasyte ini, gw akan ngereview dari sudut pandang orang awam yang sama sekali ga tau apa - apa soal series ini. (dan ya, spoiiiilleeeerrrrrr! Read at your own risk, you have been warned~!)

more of the reviewCollapse )


Tags: ,
 
 
♥ ミズノ ヒヵル ♥

Part 1 bisa dibaca [[di sini]].
Part 2 bisa dibaca [[di sini]].


Maaf part 3 nya lama banget hehehe…
Nggak kok, Mizu belom ilang ketelen bumi. Sampe di mana part 2 kemaren? Oh iya… pas bagian makan cumi.
Yuk kita lanjut~ :D


WARNING: HEAVY IMAGES AHEADCollapse )



 
 
♥ ミズノ ヒヵル ♥
05 May 2014 @ 05:11 pm


Part 1 bisa dibaca [[di sini]].

Oke, yuk kita lanjut report Swallowtailnya :D

Warning: Heavy Images AheadCollapse )

 
 
♥ ミズノ ヒヵル ♥
03 May 2014 @ 04:03 pm

Jadi gw memutuskan buat bikin repo sebelum lupa segala – galanya.
Ketunda terus sejak tanggal 5 April 2014 kemaren, gw kelamaan mager. Kebetulan foto gw yang lebih hi-resnya masih nyantol di kamera Kate—tapi itu bisa nyusul lah buat diinclude ke reponya ahahahaa~

Yuk kita mulai reportnya :D

Warning: Heavy Images AheadCollapse )




 
 
 
♥ ミズノ ヒヵル ♥
07 January 2014 @ 02:06 pm

With Sherlock

Author: Mizuno-Hikaru

Pairing: Sherlock Holmes x John Watson

Warning: unbetaed. Pardon my horrible grammar mistakes.


Living with Sherlock Holmes wasn’t the easiest thing to doCollapse )

 
 
♥ ミズノ ヒヵル ♥
06 January 2014 @ 04:29 pm

Give Me Love

Author: Mizuno-Hikaru

Pairing: Sherlock Holmes x John Watson

Warning: unbetaed. Pardon my horrible grammar mistakes.

A/N: Title and insert song taken from Ed Sheeran’s “Gimme Love” Try to listen to the live room version here





My, my. Isn’t it a lovely day?Collapse )

 
 
♥ ミズノ ヒヵル ♥
10 June 2013 @ 06:35 pm
Previous mini-repo here.

Part 1 here.
Part 2 here.
Part 3 here.




ORCCollapse )
 
 
♥ ミズノ ヒヵル ♥

Title: If They’re Cellphone-type Persocon

Author: mizuno_hikaru

Disclaimer: All charas belongs to Platina Parlour.

A/N: If you’re wondering what they’ll look like, try browsing Chobits ‘Sumomo’ and ‘Kotoko'—They’re laptop-type persocon though (26cms) Btw, please ignore my grammar.



specifications...Collapse )